Prebenjamí A

PREBENJAMÍ A (2) - (2) CALDES MONTBUI

PARTIDÀS, en majúscules dels nostres petits aquest cap de setmana. Ni més ni menys ens visitava el líder de la classificació i campió virtual de la lliga, el Caldes. No per això, els nostres es van arronsar, i van fer un partit molt digne.

La primera part va ser de domini blaugrana, i és que el Vilanova no estava del tot fi en les seves accions ofensives, ja que es va tenir 3 ocasions claríssimes d'1x1 contra el porter que no es va arribar a finalitzar, per "relaxació" o per nervis. A més a més, a la sortida d'un còrner vam gaudir d'una pilota al travesser. Malgrat tot, el Caldes es va avançar amb un error defensiu entre la defensa i el porter que no van desaprofitar.

A la segona part, el partit va canviar radicalment i el Vilanova va llençar-se a l'atac en busca de la victòria, i va dominar. Fruit del domini, el Caldes no va trepitjar quasi bé la nostre àrea en tota la segona meitat. A l'últim quart, i amb un 0 a 1 al marcador, els nostres van capgirar el resultat fins el 2 a 1 amb un doblet de Quim. L'equip estava fantàstic, no concedia ocasions, estava seriós en defensa i contundent en atac. Però en una jugada aïllada, els visitants van marcar a la sortida d'un còrner, on un jugador del Caldes rematava sol al fons de la xarxa, posant el definitiu 2 a 2.

Felicitar el Caldes per la gran temporada que ha fet, però a falta de dos partits som nosaltres, els ÚNICS INVICTES de la competició. També volia agrair el suport i els ànims dels pares que van estar animant sense parar fins el final. Seguirem treballant per millorar!

FELICITATS PEL PARTIT

Aleix Colom i Arnau Forné

Mollet (0) - (5) PREBENJAMÍ A

Bon partit en línies generals dels nostres i és que amb un camp gran i amb espais per conduir, aquest equip "et mata".

Tot i ells ser de 1r any, tenen un gran equip que no va perdre la cara en tot el partit. Al primer quart, bon joc pero va faltar prendre decisions correctes a la última meitat de camp.

En canvi, al 2n quart, i fruit d'una conducció i posterior xut de fora l'àrea obria la "llauna". Dos gols més van arribar en aquest quart fruit de conduccions i fixacions.

A la segona meitat i amb l'equip local jugant amb un sol defensa, vam poder marcar moltíssims més gols, però a vegades el porter i a vegades el nostre desencert va propiciar que la golejada no fos més àmplia.

En conclusió, bon partit dels nostres que estan treballant molt bé últimament i es reflexa en els partits. A seguir treballant així!

SANTA PERPETUA (1) - (1) PREBENJAMÍ A

Aquest dissabte es va tornar a veure les dues cares d'aquest equip: a la primera part un Vilanova sense esperit competitu, agarrotat (suposo que pels nervis) i sense cap intenció de jugar el seu futbol, i a la segona part un Vilanova ben plantat, dificultant i posant a prova al rival en totes les accions i fent les coses ben fetes.

Malgrat tot, el resultat és just, ja que els visitants no van tenir pràcticament ocasions de gol, igual que el Santa Perpetua.

Una vegada més, el nostre gol des d'un servei de còrner que Arnau Viñallonga renatava amb el cap al fons de la xarxa. I una altra vegada més, el gol que encaixem per culpa d'errors individuals en sortida de pilota.

No queda una altre que seguir treballant i millorant, perque al cap i a la fi, si els nanos no fallen ara que són Prebenjamins i no saben "pràcticament res" sobre futbol, quan ho faran?

PREBENJAMÍ A (3) - (1) SENTMENAT

Malament. No hi ha paraula que descrigui millor el partit, ja que des del primer quart fins l'últim l'equip no va fer les coses com acostuma a fer-les. Segurament fruit de la relaxació, ja que el Sentmenat era un equip de la part baixa de la classificació.

La primera part va ser un horror, més que un partit de futbol semblava una "pachanga" al pati del col·legi: tots darrere la pilota, sense obrir el camp, etc. Gràcies a una falta a la frontal de l'àrea, comesa per una falta de concentració, els visitants van empatar el partit posant la por al cos al Vilanova.

A la segona meitat es va millorar una mica, i conseqüència de la millora els locals van anotar dos gols que eren pocs per les tantíssimes ocasions que van desaprofitar, en especial els jugadors d'atac. Tot i el resultat, molt mal partit de l'equip, que no va competir en cap moment.

En conclusió, hem de tocar de peus a terra que no som els millors, però si fem les coses com toca no hi ha ningú millor que nosaltres. Toca reflexionar i solucionar les errades, que òbviament els entrenadors tenim part de culpa. No queda una altra opció que seguir treballant per millorar!

LA LLAGOSTA (0) - (5) PREBENJAMÍ A

En un gran dia per jugar a futbol, el Prebenjamí A va sortir amb ganes de fer bé les coses, tot i les curtes dimensions del camp, que complicaven la pràctica del futbol dels visitants.

El primer quart va ser molt bo, amb constants ocasions pel Vilanova, materialitzant-ne dos, però estavellant dos xuts al pal, i un al travesser. L'única pega, per posar-ne una, va ser que davant el tancament a la seva pròpia àrea dels locals, no es va obrir del tot bé el camp, per intentar generar espais.

Al segon quart, els homes que van sortir de refresc, van refrescar el partit, tant que el rival va poder marcar en més d'una ocasió, i que es va trobar amb un encertadíssim Aleix Teixidó a la porteria, que va estar SUBLIM en totes les seves participacions. Molt mal quart, sense trepitjar el camp contrari.

A la respressa, i després d'ajustar els errors des de la banqueta, el Vilanova va tornar a la bona dinàmica del 1r quart, i obrint el camp, es van tornar a generar moltes ocasions, que va permetre marcar el 0 a 3.

A l'últim quart, es va provar un nou sistema de cara al que pugui venir, i no ens va desagradar, tot i que s'ha de treballar en tots els aspectes. El resultat final va ser just, tot i que el rival va fer mèrits per anotar un gol.

Aquestes "pájaras" que ens agafen no són gens positives, ja que la gent de la banqueta ha d'estar igual d'activa o més que els 7 que estan al camp jugant. Som un equip i TOTS hem d'aportar el nostre granet de sorra.