PREBENJAMÍ A (2) - (2) CALDES MONTBUI

PARTIDÀS, en majúscules dels nostres petits aquest cap de setmana. Ni més ni menys ens visitava el líder de la classificació i campió virtual de la lliga, el Caldes. No per això, els nostres es van arronsar, i van fer un partit molt digne.

La primera part va ser de domini blaugrana, i és que el Vilanova no estava del tot fi en les seves accions ofensives, ja que es va tenir 3 ocasions claríssimes d'1x1 contra el porter que no es va arribar a finalitzar, per "relaxació" o per nervis. A més a més, a la sortida d'un còrner vam gaudir d'una pilota al travesser. Malgrat tot, el Caldes es va avançar amb un error defensiu entre la defensa i el porter que no van desaprofitar.

A la segona part, el partit va canviar radicalment i el Vilanova va llençar-se a l'atac en busca de la victòria, i va dominar. Fruit del domini, el Caldes no va trepitjar quasi bé la nostre àrea en tota la segona meitat. A l'últim quart, i amb un 0 a 1 al marcador, els nostres van capgirar el resultat fins el 2 a 1 amb un doblet de Quim. L'equip estava fantàstic, no concedia ocasions, estava seriós en defensa i contundent en atac. Però en una jugada aïllada, els visitants van marcar a la sortida d'un còrner, on un jugador del Caldes rematava sol al fons de la xarxa, posant el definitiu 2 a 2.

Felicitar el Caldes per la gran temporada que ha fet, però a falta de dos partits som nosaltres, els ÚNICS INVICTES de la competició. També volia agrair el suport i els ànims dels pares que van estar animant sense parar fins el final. Seguirem treballant per millorar!