LLIÇÀ D'AMUNT (3) - (7) PREBENJAMÍ A

Aquest diumenge hem disputat un dels partits que teniem més ganes de jugar dels que ens queden per acabar la lliga i és que a l'anada, el resultat va ser d'empat a 2. Teniem  ganes de "revenja".

El partit ha començat amb un primer quart quasi perfecte del Vilanova i és que amb només 9' el resultat era de 0 a 3 i el joc francament bo. Però en un error a un còrner (comença a ser habitual i no es pot permetre) ha arribat el gol local.

Al segon quart la mateixa tònica que al primer, molt bon futbol però costava materialitzar les ocasions. En un error tàctic de la defensa ens han marcat el 2-4 que posava "emoció" al partit en quan a gols, perquè en quan a joc no hi havia dubtes.

Els locals s'han posat 3-4 a l'inici de la segona meitat, però això no ha fet posar nerviosos als nostres, que s'han sapigut sobreposar i amb un recital de verticalitat, s'ha aconseguit el definitiu 3-7.

Hem de seguir millorant, ja que queda molt encara. Els petits errors que cometem s'han d'anar erradicant. En general, bon partit i ens treiem el mal sabor de la boca del partit de l'anada!