U.E. SANT FOST 3-3 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Massa càstig per part de tercers, un gran treball del Vilanova es veu afectat per una acció desafortunada on l’àrbitre senyala el punt de penal quan l’equip estava més bé.

Els dos primers quarts van ser un espectacle per part de l’equip visitant, estaven ben col·locats al camp, combinaven molt bé, jugant amb molta paciència i fent una bona circulació de pilota. La sort va estar dels nostres nanos els dos primers quarts i el primer gol va ser una mica afortunat després d’un rebot, però ja avien arribat amb molta claredat anteriorment per fer gol.

L’equip va començar de menys a més i el segon quart vam poder veure un futbol que no havíem vist fins ara, domini total de la pilota i les jugades d’atac eren totes les que havien treballat durant la setmana. Van ampliar la diferencia fins el 1-3.

El tercer quart va adormir-se tothom, quan s’acabava i semblava que ningú faria res, perquè ningú va crear perill clar, el senyor àrbitre va senyalar un penal en contra que només va veure ell, però contra això no pots lluitar i s’ha acceptar. El penal va estar apunt d’aturar-lo el porter, però va convertir-se en el 2-3.

L’últim quart van perdre el control de pilota i les forces ja no eren las del inici. L’equip va donar la cara fins al final i a l’últim segon un xut des de fora l’àrea molt bombejat va sorprendre al nostre porter, fent el definitiu 3-3.

El que dona més ràbia és empatar després del gran partit dels nanos, veure com hi ha una acció clavada a l’altre àrea i no hi ha el mateix resultat (senyalar penal), però ens hem de quedar amb la VICTORIA moral que ha aconseguit l’equip, perquè després de moltes jornades sense aconseguir cap punt i jugar amb uns ànims diferents l’equip a aconseguit trobar el seu joc.

CONTINUAREM TREBALLANT IGUAL PER MILLORAR I ACONSEGUIR EL QUE ENS PROPOSEM!!! FORMAR UNS BONS JUGADORS!!!

Equip: Pol, Marlon, Pau Vives, Pau Navarro, Marc de Diego, Marc Gallardo, Alejandro, Dani, Bruno, Aitor i Arnau.