C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-8 C.F. MARTORELLES

Una setmana més un molt bon treball que acaba amb molt poc premi i un penal en contra que no era.

Aquesta setmana jugàvem amb un equip de la part més alta de la classificació i l’equip estava molt motivat. Per començar vam tenir 5 baixes que vam haver de solucionar a pocs minuts de començar el partit, per una plaga de grip que s’està “cebando” amb el nostre equip. Vam aconseguir que vinguessin dos jugadors del C, l’Albert i el Cuenca, donar les gracies des d’aquí que amb tant poc temps de maniobra van poder venir.

El partit va començar amb un equip ben plantat al camp i jugant la pilota amb tranquil·litat, mica en mica van notar la pressió i la qualitat de l’equip visitant i als pocs minuts el marcador era de 0-1. En aquell moment pensava que l’equip s’aniria a terra, perquè a altres partits a passat, però l’equip va treure força d’aquest gol i va empatar el partit.

El segon quart l’equip estava creixent i jugant cada vegada millor i les forces estaven anivellades. L’equip contrari va tornar a avançar-se, però l’equip va tornar a empatar i seguien tenint ocasions clares per fer gol. El marcador era de 2-2 i semblava que ningú estava per davant de l’altre.

El tercer quart només començar... DESASTRE, va entrar en escena un dels homes que quan no apareix en el partit tothom marxa content, però durant dos setmanes seguides esta apareixent per mala fortuna nostre, senyalant un altre penal que no era, però no podem fer res contra les decisions del senyor col·legiat.

Aquest penal va matar l’equip i ja no van poder fer res, perquè l’equip contrari estava de crescuda i els nanos van jugar els últims quarts derrotats. Van poder retallar distancies fins el 3-4, però després va ser un vendaval de l’equip visitant fins deixar el marcador final amb una distancia de 5 gols, però possiblement hagués estat més reduït, ja que el penal va fer molt de mal.

Animo a l’equip a continuar igual, perquè ara comencem la segona volta, una nova lliga, coneixem els rivals, se que aquest equip té més nivell del que ha demostrat fins ara on alguns partits l’hem vist i per acabar dir...

QUE ES PREPARIN PERQUE ARA SI QUE ENS HAN DE TENIR EN COMPTE!!!

DES DEL PRIMER FINS L’ULTIM!!!

Equip: Pol, Marc Gallardo, Arnau, Pau Navarro, Pau Vives, Dani, Bruno, Albert i Alejandro Cuenca.