Aleví A

C.F. MARTORELLES 6-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit que dona final a una temporada on hem gaudit bastant amb aquests nanos, durant totes les setmanes, al marge dels resultats. Creiem que ells han après molt i que nosaltres hem après molt d’ells.

Hi havia molta gent que donava molta importància a aquest partit, ja que era l’últim i volíem acabar la lliga amb un bon resultat, però davant teníem un rival classificat a la part alta de la classificació i no ens va posar les coses gens fàcils des del primer minut.

El partit va començar amb els dos equips ben col·locats i defenent molt bé, el futbol el va posar l’equip local i les ocasions l’equip visitant. Després d’una falta a la frontal de l’àrea, ocasió més clara amb el 0-0, l’Alejandro la va tirar fregant el pal. Del possible 0-1 vam passar al 1-0.

Al tercer quart l’equip va afluixar, però va tenir un parell d’ocasions clares abans que el marcador es distancies, un travesser del Marlon amb el 0-2 i un parell de jugades individuals d’en Bruno i el Pau Navarro, van posar per uns instants la por al cos de l’equip local.

A partir d’aquell moment l’equip va desinflar-se i va rebre una golejada.

L’equip no es mereixia un final així, però el futbol és com és i aquest cop ha estat així.

Felicito a tots els nanos que ens han acompanyat durant tota la campanya i cal destacar que no han acabat amb el mateix nivell amb el que van començar.

Moltes gracies a tots, pares, mares, germans, amics, etc. que han estat per les bones i per les dolentes, espero que no haguem fallat a ningú.

Gracies i ens veiem la pròxima temporada.

Equip: Pol, Marc Gallardo, Arnau, Marlon, Alejandro, Pau Navarro, Pau Vives, Dani, Ihzan i Bruno.

Arià Puig – Juan Carlos Pereira

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-0 U.E. SANT FOST

Primer partit de la temporada que aconseguim deixar la porteria a cero, un gran treball per tots els jugadors que han treballat molt per poder aconseguir-ho.

El partit va començar amb un ambient de molts nervis, era l’últim partit a casa i els nanos volien fer un bon paper davant l’afició local. L’entrenador també estava nerviós i poder va contagiar als jugadors, els primers minuts l’equip no semblava que treballes en bloc, sinó que cada un volia fer el seu partit individualment i sense pensar amb la resta. Els dos primers quarts a causa d’aquests nervis vam estar a punt de rebre un parell de gols, però el nostre porter va fer una doble aturada que va donar molta seguretat i molta confiança a l’equip, un gol d’en Marlon al segon quart també va donar molta confiança a l’equip.

Els dos últims quarts vam sortir tots més relaxats del vestuari i amb les idees clares. L’equip va funcionar molt millor i en Pau Navarro amb una gran jugada individual va poder perforar la porteria rival fent el 2-0, minuts després el mateix jugador va donar una gran asistencia al Marc de Diego que no va posar-se nerviós davant sol del porter i fent gol per sota de les seves cames, 3-0 definitiu.

Felicitar a l’equip per deixar la porteria a cero, aquest resultat era el que estava buscant des de fa molt de temps, per què sempre és millor guanyar sense encaixar cap gol, que guanyar un partit per exemple 4-5. També pel treball ofensiu que vam crear moltes ocasions de gol i amb molta confiança.

Senyors queda un partit i hem de acabar la temporada tal i com la tenim encaminada! Aviem si podem aconseguir 3 victòries consecutives, que seria un gran desenllaç de temporada.

Equip: Pol, Marc Gallardo, Arnau, Marlon, Alejandro, Pau Navarro, Marc de Diego, Pau Vives, Dani, Ihzan i Bruno.

U.D. LOURDES 2-4 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt disputat aquest diumenge passat al camp municipal del Lourdes, on vam poder veure la primera victòria fora de casa del nostre estimat equip.

Les idees eren clares des d’un inici anar a fer molts gols al primer quart, tots els possibles per tenir una bona renda durant tot el partit, i així va ser els nanos van sortir a per totes i en pocs minuts ja guanyàvem gracies a un doblet d’en Bruno, amb bones combinacions del equip.

Al llarg del partit l’equip va continuar defensant molt bé el marcador i encara que va rebre un parell de gol va mantenir-se fort fins al final aconseguint la tant desitjada victòria. Perfectes en col·locació i el marcador podria haver estat diferent si haguéssim estat un pel més encertats, però els punts són iguals i la victòria també és la mateixa.

Moral per afrontar el pròxim partit a casa que s’ha de guanyar si o si per aconseguir la permanència! Ànims nois!

Equip: Pol, Marlon, Alejandro, Pau Navarro, Marc de Diego, Pau Vives, Dani Klimt, Ihzan Diez i Bruno Montenegro.

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-8 C.F. MOLLET U.E.

Partit amb poca intensitat i on el Mollet va passar per sobre del nostre equip al tercer quart fent impossible la nostre reacció.

Aquest partit l’afrontàvem després d’una dura derrota al camp del Sabadell els ànims estaven millor, però era un equip de la part alta de la classificació i això feia que els jugadors no tinguessin gaire confiança.

El partit va començar i estàvem com sempre ben posicionats, però ha vegades corríem massa darrere de la pilota, això va fer que ens desgastéssim molt físicament i ho van aprofitar els nanos del Mollet.

Ens quedem amb l’últim quart que l’equip va donar una altre cara i va millorar, no gaire més, però va millorar. Vam poder veure un gran gol de l’Ihzan, que va veure el porter avançat i li va clavar una vaselina des de ¾ de camp.

Senyors ara si que si queden 3 finals!!!

Arià Puig Layrón – Juan Carlos Pereira

C.E. SABADELL F.C. 10-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Es repeteix el mateix resultat que a casa, però amb una petita diferencia, que aquest cop el partit no va estar dominat en tot moment pel Sabadell, sinó que les dues primeres parts van ser nostres.

El plantejament del partit era totalment defensiu i sortint al contraatac per intentar fer mal a un dels millors equips de la lliga, el primer quart vam poder veure un gran treball dels nostres nois que van evitar que el Sabadell pugues estar còmode amb la pilota als peus i sense trobar espais. Defensivament aquest quart el nostre equip estaria valorat amb un 10. En un atac nostre l’àrbitre no va senyalar un penal clar sobre el nostre davanter, però no es excusa pel que va passar més tard.

El primer quart va acabar 0-0 i amb un Sabadell que va tenir una sola ocasió clara de gol, però el segon quart no van poder seguir amb el mateix ritme i la qualitat del equip contrari cada vegada es feia més superior a la nostre. Els nostres nanos van rebre 3 gols al segon quart i l’ànim ja no va ser el mateix.

A partir d’aquí no podem treure res positiu del partit, ja que els nanos van fer la guerra per la seva compte i no interpretaven correctament les interpretacions des de la banda. Impotència futbolística, haurien d’intentar que això no tornes a passar, ja que no es bo que cada nano intenti fer el seu partit en solitari, sense pensar amb els companys.

Espero que ens quedem amb la primera part que van fer els xavals i que aquest cap de setmana tornem a jugar com deu mana i contra un rival directe que no hem de fallar de cap de les maneres.

Aquest cap de setmana Sant Fost! Amb moltes ganes hem d’afrontar el partit i guanyar per poder aconseguir dos victòries seguides a casa!