C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-3 U.D. LOURDES

Seguim sense tenir sort i des de l’any passat que no sabem que es puntuar, l’equip treballa molt, però no troba la manera de torbar el premi de puntuar el cap de setmana.

El partit va començar amb un Vilanova ben situat al camp i defensant molt bé, però als pocs minuts en un corner ens vam marcar en pròpia, més mala sort impossible. Als pocs minuts ens van fer el segon. L’equip va reaccionar i va atacar amb moltes més ganes i va tenir 5 ocasions clares per fer gol, algunes que marxaven per poc, altres el porter i una de molt clara que va salvar un defensa sota pals. També va haver-hi una mica de polèmica perquè va haver un penal bastant clar a favor nostre, però no va xiular-ho la senyora col·legiada.

Quan semblava que l’equip tirava endavant i el joc millorava per moments un xut de lluny sorprèn al nostre porter significant el 0-3.

A partir va ser un vendaval d’atacs per part nostre, però molts sense perill i altres que frustraven el porter, la defensa i els pals. El Dani va poder fer un bon gol que va donar esperança a l’equip, però va ser impossible marcar més gols.

La nota positiva va ser la lluita que van fer els nanos i que cada vegada es mereixen més del que estan rebent i el premi arribarà aviat, perquè és una llàstima tenir tantes ocasions de gol i tanta mala sort també.

L’equip no dona resultats, però entre els nanos i els entrenadors hi ha molt bon rollo i espero que continuem així, perquè els resultats de veritat és veuen en la millora de cada dia als entrenaments i a final de temporada aquests jugadors espero que no s’assemblin gens als jugadors que van començar la temporada amb mi, sempre cap a bé clar esta!

ÀNIMS!

Equip: Pol, Marlon, Pau Vives, Pau Navarro, Marc de Diego, Marc Gallardo, Alejandro, Dani, Ihzan, Bruno, Aitor i Arnau.