U.E. MOLLET 7-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit on el marcador enganya una mica, no va ser el millor partit dels nostres nanos, però jugàvem contra un equip amb les idees molt clares i que sabia jugar un rato la pilota.

El partit va començar amb una pajara monumental dels nostres nanos i el Mollet va avançar-se en el marcador primer amb una jugada molt tona i després amb un penal regalat. L’equip va reaccionar i va poder retallar distancies després d’aquests dos gols amb una bona jugada de pissarra d’una passada lateral.

El primer quart va acabar 2-1 i les ocasions pels dos equips van estar presents, però ningú aconseguia el seu objectiu. Vam continuar amb el nostre estil de joc, però el Mollet feia una gran pressió i no deixava que avancéssim metres.

El tercer quart vam notar el esgotament d’estar darrere la pilota la gran part del partit i vam rebre 3 gols. L’últim quart l’equip va tirar de coratge i va intentar tot per poder retallar distancia en el marcador, i així va ser que va arribar el 5-2, però ja no vam poder fer res més.

L’equip ha tornat a entrenar amb moltes ganes després de les festes, però seguim tenint una assignatura pendent als partits, intentarem continuar treballant fins a arribar al nostre objectiu que és millorar i que es vegi reflectit als partits.

Ànims nois!

Equip: Pol, Marlon, Pau Vives, Pau Navarro, Marc de Diego, Marc Gallardo, Alejandro, Dani, Ihzan, Bruno, Aitor i Arnau.