C.E. SABADELL F.C. 10-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Es repeteix el mateix resultat que a casa, però amb una petita diferencia, que aquest cop el partit no va estar dominat en tot moment pel Sabadell, sinó que les dues primeres parts van ser nostres.

El plantejament del partit era totalment defensiu i sortint al contraatac per intentar fer mal a un dels millors equips de la lliga, el primer quart vam poder veure un gran treball dels nostres nois que van evitar que el Sabadell pugues estar còmode amb la pilota als peus i sense trobar espais. Defensivament aquest quart el nostre equip estaria valorat amb un 10. En un atac nostre l’àrbitre no va senyalar un penal clar sobre el nostre davanter, però no es excusa pel que va passar més tard.

El primer quart va acabar 0-0 i amb un Sabadell que va tenir una sola ocasió clara de gol, però el segon quart no van poder seguir amb el mateix ritme i la qualitat del equip contrari cada vegada es feia més superior a la nostre. Els nostres nanos van rebre 3 gols al segon quart i l’ànim ja no va ser el mateix.

A partir d’aquí no podem treure res positiu del partit, ja que els nanos van fer la guerra per la seva compte i no interpretaven correctament les interpretacions des de la banda. Impotència futbolística, haurien d’intentar que això no tornes a passar, ja que no es bo que cada nano intenti fer el seu partit en solitari, sense pensar amb els companys.

Espero que ens quedem amb la primera part que van fer els xavals i que aquest cap de setmana tornem a jugar com deu mana i contra un rival directe que no hem de fallar de cap de les maneres.

Aquest cap de setmana Sant Fost! Amb moltes ganes hem d’afrontar el partit i guanyar per poder aconseguir dos victòries seguides a casa!

Ànims!

Equip: Pol, Marc Gallardo, Arnau, Marlon, Alejandro, Pau Navarro, Marc de Diego, Pau Vives, Dani, Ihzan i Bruno.