C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-0 U.E. SANT FOST

Primer partit de la temporada que aconseguim deixar la porteria a cero, un gran treball per tots els jugadors que han treballat molt per poder aconseguir-ho.

El partit va començar amb un ambient de molts nervis, era l’últim partit a casa i els nanos volien fer un bon paper davant l’afició local. L’entrenador també estava nerviós i poder va contagiar als jugadors, els primers minuts l’equip no semblava que treballes en bloc, sinó que cada un volia fer el seu partit individualment i sense pensar amb la resta. Els dos primers quarts a causa d’aquests nervis vam estar a punt de rebre un parell de gols, però el nostre porter va fer una doble aturada que va donar molta seguretat i molta confiança a l’equip, un gol d’en Marlon al segon quart també va donar molta confiança a l’equip.

Els dos últims quarts vam sortir tots més relaxats del vestuari i amb les idees clares. L’equip va funcionar molt millor i en Pau Navarro amb una gran jugada individual va poder perforar la porteria rival fent el 2-0, minuts després el mateix jugador va donar una gran asistencia al Marc de Diego que no va posar-se nerviós davant sol del porter i fent gol per sota de les seves cames, 3-0 definitiu.

Felicitar a l’equip per deixar la porteria a cero, aquest resultat era el que estava buscant des de fa molt de temps, per què sempre és millor guanyar sense encaixar cap gol, que guanyar un partit per exemple 4-5. També pel treball ofensiu que vam crear moltes ocasions de gol i amb molta confiança.

Senyors queda un partit i hem de acabar la temporada tal i com la tenim encaminada! Aviem si podem aconseguir 3 victòries consecutives, que seria un gran desenllaç de temporada.

Equip: Pol, Marc Gallardo, Arnau, Marlon, Alejandro, Pau Navarro, Marc de Diego, Pau Vives, Dani, Ihzan i Bruno.