C.F.LOURDES 3 - 4 C.F.VILANOVA DEL VALLES

Un partit que va començar al camp municipal C.F. Lourdes.
Equip Titular
Porteria: Ian Defensas: Pol la Torre i Adria Guerrero, Mig Camp: Gerard Guerrero, Ivan Chaume i Xavier moreno, Davantera: Javier Escalera.
Primer quart: El primer quart el Vilanova va sortir molt i molt despistat defensivament i molt adormits.. , un Lourdes que amb aquestes errades va aprofitar amb 2 arribades de la primera part 2 gols. Ian el porter del Vilanova va para bastant tot i així el primer quart va ser per l'equip local. Tot i així un Vilanova que va tindre ocasions de Javier Escalera i Xavier Moreno que no vam tenir encert a porteria.
Segon Quart: Un segon quart una mica millor que el primer. Un Vilanova una mica més agressiu i més ben col·locat el camp, van sortir de la banqueta Guillem Bages i Carlos Puigventós on van ajudar bastant a l'equip amb paciència i amb joc. Segona part una arribada per banda del Lourdes on se'n van del Pol de la Torre que no pot fer res i fa un xut imparable per al porter visitant Ian , Però Vilanova no es donaria per vençut. Un molt Bon passe de Pol de La Torre a Carlos Puigventós que Carlos xuta i para Porter local. Un Resultat a favor dels Locals. 3 - 0
Tercer Quart: Un Vilanova que el descans anava perdent però vam estar parlant a la banqueta on teníem que pressionar mes i mes a dalt. I així va ser, Una Errada del Porter local on Carlos Puigventós marca un molt bon Gol de vaselina!!!, un Gol que ens donava la tranquil·litat i la agressivitat per remuntar el partit. Una altra errada del Porter local on Carlos amb una gran volea supera el porter visitant... Un Lourdes perdut i sense oportunitats a porteria Visitant. Una Tercera part que l'equip Visitant anava cada cop mesi mes a dalt.. vam tindre mes oportunitats.. Guillem Baiges va tindre 2 que porter va parar. I Ivan Chaume també que va fer un partit molt correcte fent la seva feina per banda.
Quart Quart: Un Vilanova que volia remuntar el marcador i així u va fer. Primer una molt bona Paret de Carlos i Ivan chaume que xuta Ivan la bola entra i un defensor del Lourdes la treu i el arbitro no d'on com a gol. Era un molt bon gol però tot i així el Vilanova no es va donar per vençut, un molt bo xut de la frontal d'Adria Guerrero que rebutja un defensor local que li cau a Ivan Chaume que ell davant de porteria no falla!!!!. El Vilanova que empata el partit, els últims 5 min canvi Xavier Moreno per Ivan Chaume.. Només sortir, una altra errada local del porter on Xavier Moreno marca un golas de vaselina a l'escaira esquerra!!!!!!!! Un Pol De La Torre a darrere que estava segur d'ell mateix un Mig camp i davantera que estaven intensos i agressius. les últimes dos parts van ser nostres tot l'equip començar pel porter i acabant per als 9 jugadors que vam estar dins i a la banqueta van treballar per guanyar aquest 3 punts i sobretot que van veure que un partit amb 3 - 0 no esta perdut!!.
Conclusió: Molt content per al partit que van fer tots els jugadors i també per l'ajuda de Carlos i Guillem. Falta treballar el equip mes tacticament però per lo demes tot bé.