Benjamí D

BENJAMÍN D 4-3 L’ATMELLA

Partido contra la Ametlla del Vallès,

Partido en casa en el cual la primera parte nos ganaron 0-1 ya que su sistema de juego y la manera de tocar el balón fueron superiores al nuestro.

En la segunda parte, nuestro juego cambió, así como estuvimos en su campo todo el rato, lástima que en cuanto pitó el árbitro el fin de la segunda parte, todavía íbamos 0-1.

La tercera parte no fue muy diferente a la segunda, pero sí que acertamos mucho mas y conseguimos desempatar el partido con goles de Gerard e Iván.

Y finalmente, la última parte fue la más intensa de todas, nuestro portero Ian nos salvó de cuatro o cinco jugadas que eran gol claro. Excepto por un fallito que tuvo por un bote, que se la devolvió cuando era nuestra la pelota y no le dio tiempo a volver a su portería marcándonos ellos el 4-3 ya con dos jugadones de Gerard, nuestro medio, marcando su hat-trick.

Pere, Manel

BENJAMÍ D 2-3 CALDES

Partido en casa contra el Caldes,  primera parte con los jugadores bastante enchufados y muy pocas ocasiones de gol por nuestra parte, al contrario que ellos, que sólo tuvieron 2 ocasiones y dentro. La segunda parte mejor que la primera, así como consiguiendo el gol 1-0 por esa parte, más intensidad y más llegadas a puerta por parte del Vilanova y apenas llegadas del equipo contrario, con la puntería en alto nos pasamos la tercera parte sin conseguir encajar ningún gol. Tercera parte igual que la segunda excepto por la falta de ocasiones por nuestra parte y salimos un poco dormidos. Finalmente la última parte, con una intensidad muy alta conservando así la pelota en su campo, con muchas paradas de su portero y una que no pudo evitarla, dándonos así el empate 2-2 del partido, desgraciadamente ellos llegaron una vez más a nuestra portería y por despejar mal la pelota nos meten el 3-2 y ya a falta de 2 minutos no pudimos encajar ningún gol.

Gran partido del equipo! Lástima el resultado, pero poco a poco vamos mejorando cada vez más.

Pere y Manel

LLERONA 5-3 BENJAMÍ D

Partido contra el Llerona en su campo, primera parte muy confiada, los jugadores salieron bastante motivados pero la suerte nos pudo y acabamos con 3-0 en la primera parte.

Segunda parte conseguimos meter un gol y mantener la portería a cero y finalmente conseguimos despertarnos.

Tercera parte fue un poco más intensa con más ataque por parte nuestra que suya y conseguimos 1 gol más, lo único que ellos también nos marcaron otro.

Finalmente la cuarta parte empatada a uno igual que la tercera fue la mejor de todas, con todos los chavales enchufados y los entrenadores sufriendo, los tuvimos toda la parte arrinconados en su campo, pero solo pudimos meter un gol.

Resultado final 5-3 buen partido.

Manel

VILANOVA DEL VALLÈS BENJAMÍ D 3-5 VILAMAJOR

Partit molt emocionant des del primer minut, va ser molt intens i no es va baixar el ritme en cap moment del partit. Sens dubte, el millor partit de la temporada.

PRIMER QUART: El Vilanova estreny la seva pressió i fa jugar al contrari, el Vilamajor enrere i amb bastants ocasions per marcar durant els primers cinc minuts, la davantera i els mitjos estaven espectaculars, excepte la defensa que a la primera contra que ens fa el Vilamajor ens marca. Els gols, ens van caure a la primera part i a la segona, ja que a la defensa li va costar despertar.

SEGON QUART: En aquest quart ens trobem en la mateixa situació que a la primera, la davantera i els mitjos molt actius i la defensa una mica més espavilada, però seguíem amb alguns errors que ens van portar al 0-5, també s'ha de destacar que no només s'ha pressionat, sinó que em arribat a atacar moltes vegades amb molta mala sort als pals.

TERCER QUART: La cosa cada vegada s'animava més, fins que el Vilanova amb una clara falta marca i tots els jugadors es venen amunt i encara donen més del que poden, en aquest quart els jugadors estaven donant el màxim i aconsegueixen marcar el segon amb una jugada i encara ens venim més amunt fins que l'arbitre pita el final del tercer quart.

QUART QUART: El partit, quan faltaven quinze minuts, dona lloc a una part intensivament molt forta per part dels dos equips, el Vilanova i el Vilamajor atacant els dos a la vegada, amb ocasions de gol, amb parades impressionants dels porters i amb els entrenadors amb el cor per la boca, el Vilanova aconsegueix marcar el tercer gol. Tothom és bé amunt i es comença a ambientar molt més el partit i així fins al final.

Desafortunadament, el resultat es va quedar així però per un partit com aquest és impossible mirar el resultat, sinó l'esforç de tots els jugadors que s'hi van deixar la pell i van aguantar fins al final del partit i van acabar esgotats.

Pere Valls i Manel Gonzàlez.

LES FRANQUESES DEL VALLÈS 6-0 VILANOVA DEL VALLÈS BENJAMÍ D
Partit complicat contra els 4è de la taula, sense canvis i amb moltes ganes de jugar.
El primer quart, va ser bastant fluix juntament amb el segon, allà va ser on ens van marcar tots els gols excepte un que ens el van marcar a l'ultim quart. La defensa no va estar gaire bé a les dues primeres parts i als mitjos no li arribaven pilotes, menys
al davanter.
Amb una xerrada dels entrenadors, van aconseguir posar-se les piles i van aconseguir posar nerviós al rival, col·locat bé la defensa i enviar pilotes al davanter. La majoria de jugades van sortir, però vam tenir la mala sort de no poder encaixar cap gol. Hem de seguir treballant per anar millorant dia a dia, partit a partit i poc a poc ens aniran sortint les coses, amb esforç i sacrifici.