C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0 - 11 LES FRANQUESES
Un partit que va començar al camp municipal de Vilanova Del Vallès.
El Partit va començar molt bé per les dues bandes equip Visitant i local. Una primera part que les Franqueses va perdonar moltíssim i un Vilanova ben col·locat el camp i amb poquetes ocasions a porteria. Primera part 0 a 0.
La segona part una part molt dolenta per l'equip local on vam sortir molt adormits i no ens sortien les coses. En canvi el visitant van aprofitar les errades en defensa que vàrem tindre. Amb el segon gol de les franqueses Pol La Torre va xutar una falta molt ben tirada que el porter visitant va parar i el rebot no vam tindre sort que vam arribar tard i van pita falta en contra de l'equip local. Una segona part que va quedar 0 a 4 per l'equip visitant.
La tercera part més u menys com la segona. No ens sortien les coses i el visitant aprofitava les errades que teníem.
Quarta part molt bona on varem enqueixar 2 gols. On Xavier Moreno va fer un partidas les 3 parts que va sortir a jugar. pressiona corra va a totes no para de corra!!! i Adria Guardia i Adria Guerrero molt bé em defensa la ultima part.
Partit que va acabar amb 0 - 11
Conclusió: s'ha d'anar treballant de mica en mica a millor tot i així es va veiem millora amb la col·locació al camp. Ens falta una mica més de definició i que no es posin nerviosos a jugar la pilota.