C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0 - 5 C.F. CARDEDEU
Partit que va iniciar al camp municipal de Vilanova del Vallès. Un partit que vam perdre per golejada però qui vessi vingut a veure el partit resultat molt i molt injust.
Primer quart: Un primer quart molt igualat de part dels dos equips, un Cardedeu molt agressiu però amb un Vilanova amb una molt bona defensa Adria Guerrero i Pol La Torre amb dues muralles a darrere. Vilanova intentava treure la pilota jugada de darrere però el Cardedeu jugaven amb dos puntes i ens costava molt treure la pilota, tot i així vam jugar a pilota molt bé a banda amb Ian i Ivan Chaume. Un Vilanova que el primer quart no va tindre encert a la primera part. El gol de Cardedeu va ser a finals de la primera part.
Segon Quart: Un segon quart igual que el primer molt igualada amb una mica més de agressivitat de part del Vilanova i un Cardedeu igual de agressius que el primer quart. Una molt bona jugada de Gerard Guerrero i Joel Ventura que Joel fa una Jugada molt bona per banda li passa a Gerard al mig i Gerard al Ian on Ian es queda sol davant del Porter i li fa una vaselina i s'en va fora per molt poc.. Un Vilanova que després de veure que després del xut de Ian tenia més ganes de remuntar el resultat. El resultat és quedava igual que a la primera 0 a 1.
Tercer Quart: Un Vilanova que va sortir a la tercera part a mossegar i ha intentar empatar el partit, un Cardedeu perdut i molt mal col·locat a la tercera part. El Vilanova va seguir insistint amb un xut de Ivan chaume i de Joel Ventura però no vam tenir encert, el Cardedeu tercera part sense perill a la porteria dels Locals.
Quart quart: Ultima part no molt bona de l'equip Local on no teníem suficients canvis (8) nens i un sol canvi però tot i així vam intentar remuntar el partit amb cansanci i tal. El Cardedeu va aprofitar que estàvem cansats i 4 cops que van arribar 4 gols.. però amb el 0 a 2 a favor del equip visitant Joel Ventura va provocar un penalti on si deixava seguir el arbit era un molt bon gol de Javier Escalera.. Tot i així Joel ventura va picar el penalti i va fallar.. Un partit que la pilota no volia entrar a la porteria.
CONCLUSIÓ: Molt i molt content per al rendiment que està tenint  l'equip als entrenaments i al camp, i que treballant bé l'equip anirà a millor.