PARETS 3-4 VILANOVA

Bon començament del benjamí verd, jugant molt la pilota, creant espais i buscant sempre al company amb millor disponibilitat per rebre la l’esfèrica.

 

A la sortida d’un corner, on, després d’un rebuig, la pilota ha quedat morta a l’interior de l’àrea, Jordi Garrido ha posat el 0-1 al marcador. El Vilanova seguia dominant en el joc, pero gràcies a l’encert del porter rival, no ha pogut transformar les ocasions en gols. Així s’ha arribat al descans.

 

Al tercer quart el Parets ha sortit molt fort, i en un contraatac ha aconseguit l’empat. El partit ens tenia guardades encara, emocions fortes.

 

El joc estava molt igualat, amb cops d’un i altre equip fins que amb un gran pase a l’espai de Jordi Roman, Antoñín defineix davant el porter posant l’1-2. Sense gairebé temps per celebrar-ho, el Parets a tornat a empatar després d’un altre contraatac.

 

Dos minuts més tard i amb una jugada calcada a la del 1-2, Antoñín ha tornat a marcar davant el porter i posava el 2-3. Molt intens i vistós estava aquest tercert quart i efectivament, just després del gol del Vilanova, el Parets ha tornat ha empatar després d’un xut de fora de l’àrea on Sergio no ha pogut aturar per un pèl.

 

Quan semblava que s’arribaria amb empat a l’últim quart, la defensa del Parets ha rebutjat una pilota i Jordi Roman de primeres i amb un gran gol ha posat el 3-4.

 

L’últim quart el Vilanova ha recul·lat inconscientment aguantant les esbranzides del Parets, finalitzant el partit 3-4.

  Felicitats al benjamí verd per la entrega, la lluïta i la solidaritat mostrades dins el camp, demostrant valors humans molt per sobre de les victòries i les derrotes.

També felicitar al Parets pel seu gran partit i la seva entrega.

  

PD: petits incidents com els vistos avui per part de l’afició local són els que distorsionen el futbol base, ja que hem de viure l’esport perquè els nens aprenguin i creixin com esportistes amb uns valors que els faran créixer com a persones.

 

Martí Domenech