VILANOVA DEL VALLÉS “ A ”  2 - 4  PARETS A

Un nou fi de semana ens vam retrobar al Solàrium Park Resort de la bonica localitat de Vilanova del Valles on s’enfrontava el Benjamí Groc contra un rival a priori asequible.

La primera part va començar amb un Vilanova bastant posicionat pero sense temps a asimilar el Parets va marcar el primer gol amb un xut desde la frontal de l’àrea on el nostre porter Pol Aranya Negre Marçal podía fer poca cosa. Amb un bon atac per banda esquerra l’Arnau, me como al portero, va poder marcar el gol de l’empat.

En la segona part va ser bastant igualada per ambdós costats sense haver-d’hi canvis en el marcador, pero si es començava a intuir la falta d’ambició per part d’el Vilanova.

Inici de la tercera part va esdevinir les prediccions no de pluja d’aigua sino de gols, llàstima que van ser del Parets per la falta de pressió, ajudes defensives a destemps, falta d’anticipació en la recuperació de pilotes i una mentalitat mes defensiva que no atacant deixant sempre la frontal de l’àrea propia per el control de joc del Parets  resultat 1 a 4 a favor del Parets.

Ja la quarta part poca cosa a dir ja amb un Vilanova sense ganes de guanyar nomes destaca casi al final de partit el gol de Raúl, que no quiero entrar, això deia la pilota per acabar amb el resultat de 2-4.

En resum nomes comentar que l’Alejandro es recuperi per propers partits i anima el Pol González, estic al segon pal, a recuperarse i poder-l’ho veure vestit de curt.

Tot finalitzant escriu aquestes líneas el equip tècnic reporter Vilanova que prou feines tenia grabar el partit i observar com jugaven aquest xavals.

Ànims a tots i mireu de divertiu-vos que la lliga es llarga i Marc Eric Cantonar Velert ja t’arribarà el dia que et posaran davant.