Femení Aleví-Benjamí

SANT CELONI 17-0 FEMENI

El anterior Domingo, el femenino del club nos dirigimos a campo de fútbol del Sant Celoni para disputar el último partido de liga. Aunque el resultado sea muy llamativo las chicas lucharon aunque no con todas las ganas que deberían. La portera hizo una función vital ayudándonos en todo lo que podía y cada jugadora ponía un poco de ella para conseguir reducir el número de goles. El equipo rival salió distraído pero no fue suficiente… El Sant Celoni, especialmente su jugadora más destacada necesitaba meter goles para ser pichichi de la liga y después de marcarnos unos 10 goles no lo consiguió y su entrenador se disculpó por la situación, de todas formas me parece un resultado ganado por el equipo contrario y otro toque de atención para nosotras.

Aroa Garcia y Ainoa Moreno

SANT FELIU DE CODINES 5­-0 FEMENÍ ALEVÍ

El partit d'aquesta setmana ha sigut un partit bastant bo per part de l’equip inclús perdent, les nenes van jugar bastant be defensant cada acció i tenint oportunitats de poder empatar el partit o fins i tot guanyar-lo,però l’equip no ha sabut aprofitar-les .

Tot i les oportunitats els partit ha sigut bastant difícil per les nenes, ja que ens enfrontàvem a un rival molt fort que va 5 classificat i l’equip físicament estava tocat i amb baixes.

A la primera part les sensacions de l'equip han sigut bones, ja que em aconseguit tenir oportunitats clares de gol que han posat nerviós al rival i em acabat la primer part dominant el partit. A la segona part l'equip va decaure una mica a l’hora de defensar . Durant aquesta segona part l’equip va encaixar la majoria de gols del partit però les nenes mica en mica es van anar motivant i van seguir lluitant i guanyant cada pilota . Vam marxar al descans amb un marcador en contra d'uns 3 gola a zero però les nenes seguien amb ganes de poder fer un gol . Però l'equip contrari va començar a realitzar canvis de més de tres jugadores per canvi gracies a la gran plantilla que presenten , amb la qual cosa van guanyar rapidesa , frescor i eficàcia. Vam acabar perdent per 5 gols a zero però l'equip setmana a setmana va millorant i ho seguirà fent per tal d'aconseguir la victòria que tant es mereixen les nenes!!

Ainoa Moreno i Aroa Garcia

TORELLÓ 16-0 FEMENÍ ALEVÍ

El partit d'aquesta setmana ha sigut un partit bastant difícil per les nenes, ja que ens enfrontàvem al primer classificat amb mig equip tocat físicament . A la primera part les sensacions de l'equip no van ser gens bones, ja que no aconseguíem parar al rival de cap de les maneres , a la segona part l'equip va començar a defensar millor amb tot el que tenien i només ens van encaixar 2 gols en 18 minuts, cosa que va motivar a les nenes a seguir lluitant i guanyant cada pilota . Vam anar al descans amb un marcador en contra d'uns 5 gols a zero però les nenes seguien amb ganes de poder fer un gol . Però l'equip contrari va fer un canvi de moltes jugadores , amb la qual cosa va guanyar rapidesa i eficàcia. Vam acabar perdent per 16 gols a zero però l'equip setmana a setmana va millorant i ho seguirà fent per tal d'aconseguir la victòria que tant es mereixen les nenes!!

MANLLEU 9-2 FEMENINO

El pasado Domingo las féminas del club fueron a disputar un partido contra las segundas del grupo. El calentamiento no fue muy bueno y no esperábamos aguantar tanto el partido, pero fue todo lo contrario las niñas estuvieron metidas al 100% todo el partido. Como siempre el último cuarto nos acabó de dar la derrota definitiva. Empezamos ganando con un gol de nuestra delantera (Claudia) pero al poco tiempo por superioridad en muchos aspectos nos empataron y remontaron en el primer cuarto. Nos fuimos al descanso con un 3-1. En el segundo cuarto nos dedicamos a evitar que marcaran y aprovechar alguna que otra oportunidad pero no se pudo y nos fuimos con un 5-1. Para acabar el partido en el tercer cuarto una de las pequeñas del equipo (Lydia) marcó su segundo gol, en este caso de córner. Al acabar el partido, el resultado final fue de 9-2 pero hay que decir, que se luchó hasta el último segundo de partido.

MOIA 3-1 FEMENINO ALEVÍN

Partido entre semana ya que en su día  se aplazó.

Partido muy complicado para nuestras jugadoras , tanto por el físico del equipo contrario, jugadoras muy grandes y la climatología que estuvo lloviendo con mucha intensidad desde el primer minuto hasta el final.

Pero aún así,  nuestras jugadoras dieron una lección de sacrificio , intensidad, compromiso y en muchas ocasiones del partido buen juego.

Se tuvieron ocasiones para que el resultado fuera otro, lo más justo al trabajo realizado hubiese sido un empate.

Estas jugadoras indiferentemente de resultados clasificación etc. .Han evolucionado muchísimo,  y dan todo en cada partido.

Sólo queda felicitar a las jugadoras por lo que han hecho y están haciendo.