VILANOVA 1-2 PALAU DE PLEGAMANS

Gran primera part dels nostres, amb un fet desmoralitzant i desmotivant després d’un gran treball. Els locals van fer una primera part de ritme i de treball boníssima, de les millors vistes fins ara, però seguíem sense trobar porteria, i sense gols no hi ha victòries, amb grans ocasions de gol per avançar-nos al marcador, va ser el Palau que després de dos xuts molt llunyans que no va trobar fortuna, al minut 40 s’avançaria al marcador amb l’única ocasió clara dels primers 45 minuts, acte que va fer mal a l’equip després del gran treball.

A la segona part, el Vilanova marca un dels gols més macos de la temporada, amb una gran jugada començada a banda esquerre, on fins a 5 jugadors combinen de manera brillant amb la pilota i Isma fa el 1 a 1. A partir d’aquí el partit es va quedar encallat i va haver-hi una baixada de pistó per part d’ambdós equips. Va ser el Palau que va fer un gol de córner després d’una gran errada col·lectiva, ja a les acaballes del partit.