STA. PERPÈTUA 4-1 VILANOVA

Gran partit del Vilanova, on el resultat no marca per res el partit que es va fer. Un partit que el Vilanova comença una mica desplantat en zona del mig del camp, i dóna opcions a pilotes a tres quarts de camp del Sta. Perpètua per poder crear perill, a partir del minut 15, ens vam plantar en el camp creant un gran bloc, sense donar opcions a l’atac local, i avançant-nos al marcador amb una cavalcada de Manu per banda que fallaria el primer xut a porteria però no el conseqüent rebot.

A la segona part, vam seguir amb la mateixa tònica, amb un equip cohesionat i evitant que un dels millors equips de la categoria, pogués arribar amb perill a la porteria d’Aleix, vam tenir grans ocasions per poder fer el segon gol i matar el partit, amb 3 contraatacs clars d’Isma i un remat davant porteria d’Isaac, però no vam saber materialitzar. A la sortida d’un córner, ens farien el 1-1 en el minut 75, i al minut després l’àrbitre xiularia un penal més que inexistent, i ens capgirarien el marcador.

Ja a l’atac i amb un Vilanova mermat per tot l’esforç que ha fet, els locals farien dos gols més per posar el 4-1.