LLINARS  4-3 VILANOVA

Un partit que va estar marcat per uns últims 20 minuts desastrosos del Vilanova, i per la reacció dels rivals davant els nostres gols.

Comença amb un Vilanova ben plantat que troba a les botes de Batlle el primer gol, després d’un mal refús del porter, seguidament, tot just en el minut després, el Llinars faria un gol de córner. El Vilanova seguia treballant per avançar-se de nou en el marcador, i va ser amb una grandíssima jugada de creació en el mig del camp, fins a banda, on Isaac va arribar de segona línia per fer el 1 a 2. Novament el Llinars un minut després i en l’últim de la primera part, en una falta lateral i després d’uns rebots faria el 2 a 2.

Després de la mitja part, seria el Vilanova qui novament s’avançaria al marcador amb un gol de Manu, i a partir d’aquí, va començar una nova cara dels nostres estàvem fent un gran partit, i tot es va regirar, el Llinars amb 20 minuts va saber fer-se amo del partit i capgirar el marcador amb dos grans gols.