Benjamí D

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-7 C.F. VILAMAJOR

El Vilanova va lluitar al màxim, però poc va poder fer contra un Vilamajor que ja era campió de lliga i va passejar-se. Vam tenir nombroses ocasions de fer un gol, però la pilota no volia entrar. El resultat final de 0-7 potser una mica exagerat pel que es va veure al camp, però ens quedem amb que els nois ho van donar tot.

Últim partit de lliga a Bigues! Vinga nois ànims!

Equip: Miguel, Albert, Marc, Gerard, Diego, Jordi, Ruben, Ander, Cristian i Toni.

Arià Puig Layrón – Albert Lopez

C.F. MONTORNES 7-4 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

El partit va tenir un inici desastrós per part del Vilanova, que als 5 minuts de partit ja perdia 2-0. Poc a poc va anar millorant el joc de l’equip però el Montornès seguia fent gols i ens trobàvem amb el 4-0.

A partir de la tercera part els nois van espavilar i a part de tenir el partit més controlat que en les anteriors parts, aconseguíem fer algun gol i maquillar el resultat. Al final el 7-4 quedava definitivament en el marcador.

Estem contents perquè els 4 gols que varem aconseguir van ser ben treballats i els nois havien fet just el que es demanava a cadascun d’ells en atac. La llàstima es que la majoria de gols rebuts van ser errors nostres enlloc d’encerts dels rivals.

Seguirem treballant al màxim per guanyar el pròxim i últim partit a casa, contra el ja campió Vilamajor.

Equip: Miguel, Albert, Marc, Toni, Diego, Cristian, Ruben, Aleix Barba i Gerard.

Albert Lopez – Arià Puig

UNIFICACIÓ SANTA PERPETUA 1-3 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Al inici del partit va ser complicat degut al vent i que els nois no acabaven d’entrar al partit.

Tot i això van arribar al final del primer quart amb el 0-0. Només començar el segon quart, l’equip aconsegueix un gol que ens posava per davant, de part d’en Rubén a la sortida d’un corner. Les ocasions arribaven, però la pilota no entrava, tot i això estaven forts en defensa i el contrari no creava perill.

Al tercer quart van tenir incontables ocasions clares de gol, però algunes vegades per la falta de punteria i altres pel porter, la pilota no volia entrar.

Quan més a prop es trobaven els nanos de fer el segon gol, un contraatac del Santa Perpetua es transforma en el gol del empat, un gol que va fer espavilar els nostres nanos.

A l’últim quart, una simple variació ofensiva a l’esquema de l’equip va ser més que suficient per aconseguir dos gols ben patits, això si, de la mà d’en Jordi i servia per finalitzar el partit amb el 1-3.

Després de tenir contra les cordes al 4rt classificat de la lliga la setmana anterior i aconseguir la victòria aquesta setmana, esperem que la jornada de descans que tenim no en passi factura tallant la bona ratxa que portem i poder fer un bon final de temporada.

Equip: Miguel, Marc, Albert, Toni, Cristian, Ruben, Diego, Gerard i Jordi.

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-2 Pª BARC. SANT CELONI

Aquest cap de setmana no va poder ser, després d’un gran treball dels nostres nanos durant tot el partit, en errades puntuals i perquè el rival era superior l’equip visitant va endur-se els tres punts.

El partit va començar amb atacs del Sant Celoni, però sense perill, eren xuts de poca potencia o que marxaven molt amunt de la porteria groc i negre. Mica en mica l’equip local va anar guanyant metres i a pocs minuts de acabar el primer quart van tenir un parell d’ocasions per fer gol.

El segon quart van ser millors, la pilota no passava del mig del camp, només en moments puntuals i on l’equip visitant muntava uns contraatacs perfectes, però sense trobar porteria. L’ocasió més clara del partit per part dels nostres nanos va ser durant aquest temps, després d’una bona jugada per banda d’en Rubèn, assisteix cap en Jordi que la deixa de cara perquè en Cristian faci un xut col·locat a mitja altura, però el porter va fer una parada espectacular.

Els últims quarts l’equip va trobar-se més incòmode i no va poder crear el joc que estava fent abans, gracies a això l’equip visitant va aprofitar-ho i va poder fer els dos gols que els hi donaria la victòria.

Bon partit! Ara a pensar amb el Santa Perpetua!

Equip: Miguel, Albert, Marc, Rubèn, Diego, Jordi, Ander, Gerard, Cristian i Toni.

Arià Puig – Albert “Chiqui”

F.C. CARDEDEU 8-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

L’equip va treballar millor que partits anteriors, però davant teníem uns dels equips candidats a guanyar la lliga.

Al començament del partit l’equip va fer un gran treball defensiu, només encaixant un gol i creant ocasions de gol.

El partit després del primer quart va tenir una dinàmica diferent els jugadors van intentar jugar la pilota una mica més que al principi i això va fer que el partit es poses més maco. Però en contra l’equip local es va posar les piles i va començar a jugar millor i a conseqüència d’això a fer gols.

Després de rebre quatre gols dos jugades molt bones dels nostres jugadors van acabar en gols d’en Diego i d’en Rubèn.

Al marge del marcador l’equip va tenir més paciència a l’hora de jugar la pilota, van lluitar moltíssim, això ho agraïm des de la banqueta i també des de la grada que van fer el seu partit també que van animar de valent.

Ara a gaudir de la Setmana Santa i ens veiem a la tornada amb molta més força!

Equip: Miguel, Ander, Marc Sanchez, Albert, Toni, Diego, Rubèn, Cristian, Jordi  i Gerard