C.F. SANT FELIU DE CODINES 3-3 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit igualat de principi a final, el nostre joc era molt directe i el de l’equip local més constructiu, cadascú amb les seves armes va poder aconseguir un puntet que per nosaltres va ser poquet, ja que vam tenir moltes més ocasions de gol.

Vam plantejar un partit defensiu i sortint amb força per banda, pocs minuts de començar el partit ja guanyaven 0-1 amb un gol de corner fet per l’Ander. L’equip local empataria amb una jugada per banda i uns rebots, però pocs minuts després tornaria a donar avantatge a l’equip visitant en Jordi amb una molt bona definició davant del porter.

Només començar el tercer quart en Rubèn des de lluny va fer un xut creuat impossible d’aturar del porter, significant el 1-3.

Semblava que el partit estava controlat i que els tres punts marxarien cap a Vilanova, però la relaxació fora i dins el camp va fer que el Sant Feliu s’animés i aconseguís retallar distancies, amb un gol en pròpia porta. Finalment en l’últim segon de partit amb una jugada de molt mala fortuna on un jugador cau en el moment que anava a tallar la pilota, deixa el davanter sol davant del porter que no va poder fer res per aturar una pilota que va acabar entrant plorant.

Un empat que podria haver estat una victòria, però ens hem de quedar amb les coses positives i seguir treballant amb aquests nanos que cada dia van aprenent coses noves i les plasmen al camp.

Hem de continuar igual!

Equip: Miguel, Ander, Gerard, Albert, Marc, Rubèn, Cristian, Diego, Toni i Jordi.