VILANOVA 4 - 4 LLERONA



Lo Primer de tot és agrair al LLerona que hagin vingut aquest matí a disputar aquest partit amistós, avui tenien la presentació dels seus equips i amb vingut perquè les nostres nenes no perdessin l'oportunitat de jugar el partit. Avui el Llerona descansava, elles estan jugant lliga.



Em fet dos parts de 24 minuts, la primera part el Vilanova ha sortit pressionant, han robat moltes pilotes lluitant i han arribat varies vegades a porteria encaixant tres gols, hem comptat també amb una defensa que ha fet un bon paper i han tallat moltes pilotes.


La Segona part ha donat un gir a favor del LLerona i ha arribat varies vegades a porteria, nosaltres en un contraatac em marcat un gol, però elles ens han encaixat 4 gols , donant el resultat d'empat.


Encara hi ha que polir les posicions de alguna jugadora i estem fen probes amb alguna posició, lo més difícil es complaure a vegades als nens, perquè ells volen jugar d'una posició però de vegades pel bé de l'equip tenen que jugar amb un altre posició, potser està sent la labor més difícil, però en pocs temps ho arreglarem. Es per aquest motiu que demanem paciència als pares, dintre de tota la combinació que tenen que fer els entrenadors en les posicions mirarem em lo màxim possible de complaure a les nenes, però les posicions els entrenador les marcaran pensant en el bé de l'equip.


Empat merescut perquè els dos equips han lluitat molt i s'han esforçat que és lo més important.

 
 

Salutacions,

SANDRA

FERNANDO

LUCAS