C.F. Vilanova del Vallès "B" 1-5 At. Vallès C.F. "B"


El resultat no reflexa el treball que van fer els nostres nois aquest cap de setmana.
Molt càstig en un partit on el físic va guanyar al bon futbol. Els nostres nois van fer un gran treball defensiu, que en tot el partit no va parar, ja que, el partit era d’anada i tornada. Les nostres arribades eren poques, però amb bastant perill que no vam saber finalitzar.
Hem d’estar molt contents, perquè els nens van deixar-ho tot al camp i el treball dels entrenaments es veu reflectit en els partits i això és molt important. A més aquest equip era el líder de la nostre lliga i no ha perdut cap partit, nosaltres vam arrencar un empat al seu camp i hem sigut l’equip que a perdut de menys gols.
El marcador sempre va estar en contra nostre 0-5 i al últim minut de partit en Pol va fer un gran gol de falta, passant per allà on menys ens esperàvem
, el gol de l’honor.
Destacar l’actuació del nostre porter Andreu, que encara que va encaixar 5 gols va evitar uns quants més. També la de tots els jugadors de camp perquè de veritat el treball va ser esplandit
.
S’ha de continuar treballant igual o millor, perquè els nois estiguin contents i la evolució continuï
!
Moltes gracies per fer-nos gaudir del futbol d’aquesta manera.
Agrair
als pares que en tot moment van estar animant encara que el marcador no fos favorable, perquè va ser clau perquè els nois seguissin jugant com estaven fent-ho fins ara.
Equip: Andreu, Pablo
, Pau, Guillem, Marc, Manel, Martin, Pol i Joan.
Entrenadors: Encantats!


Arià Puig