Llinars C.E. “B” 3-3 C.F. Vilanova del Vallès.

Santi Bufí: El dia 7 de Maig serà recordat com el dia del partit èpic i gloriós d'un Vilanova que remuntar un 3 a 0 advers.

Aquest cap de setmana hem pogut comprovar que un partit s’ha de jugar fins el últim minut, un partit que se’ns havia posat molt malament per treure un bon resultat, finalment després d’un treball increïble dels nois van poder empatar. El millor partit dels nostres nois en joc i treball.

El primer quart va finalitzar 0-0, on vam ser superiors, i els nostres jugadors van fer un esplèndid treball defensiu, però tot va canviar a la segona part, vam sortir un pel adormits i vam deixar lliure a un dels més grans del Llinars que ens va fer molt de mal amb un gol i dues jugades que van acabar en gol. Quan estava a punt de finalitzar la segona part vam poder retallar distancies amb un gol de Pol, que semblava que no volia entrar, ja que, el primer xut va anar al travesser i posteriorment el gol.

El partit estava bastant igualat i era molt maco per l’espectador.

El partit al tercer quart va a tornar a ser molt igualat i el marcador no va moure’s, però la mentalitat dels jugadors a la mitja part va canviar, els pares ho van veure i van animar més que mai i els nens van animar-se.

L’última part va ser la decisiva,vam sortir a per totes i en seguida en Joan va tornar a retallar distancies i el marcador era de 3-2, ja estàvem més a prop d’aconseguir la remuntada i el treball dels nens ho mereixia. Els defenses tallaven tots els atacs, els mitjos pressionaven tant que els jugadors dels Llinars no sabien que fer i tiraven les pilotes fora, el davanter incansable pressionant totes les pilotes i el porter parant tot el que arribava a porteria. Increïble! En l’últim minut en una contra molt ben organitzada per tot l’equip en Manel va fer un gol amb molta sang freda plantant-se davant del porter i fent un bon gol que finalitzava la remuntada.

Agrair a tots els pares perquè van animar molt i van fer que els nens estiguessin pel partit. I a tots els nens perquè el partit que vam poder veure va ser molt divertit i molt maco de veure.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Marc, Manel, Martin, Pol i Joan.