C.F. Vilanova del Vallès “B”  2-2 Sentmenat C.F. “B”.

 

Partit que va començar amb un Vilanova molt adormit  que va rebre 2 gols molt ràpids en dos errades defensives, el partit no va ser gaire bo, ja que vam estar adormits els tres primers quarts i quan vam sortir a jugar l’últim quart ja era massa tard per millorar l’actuació que havíem fet fins aquell moment.

 

 Un altre partit marcat també pel físic, ja que, l’equip contrari va baixar gent del seu prebenjami “A”, però no és escusa pel mal partit que vam fer. Semblava com si haguessin sortit a jugar 3 del nostres, i 3 jugadors encara que hi posin moltes ganes és molt difícil que juguin millor que 7 jugadors ,que a part de posar-hi moltes ganes, eren físicament superiors.

 

Un partit que podem treure moltes coses per fer millorar al equip, però que no va agradar molt a els entrenadors.

 Valorar l’esforç que va fer l’equip per remuntar un 0-2 en contra, que això també és d’agrair, però si aquest partit el juguem com el anterior, no hi hauria cap queixa, però com ja he dit anteriorment no pot ser que un equip que posin ganes 3 jugadors siguin capaços de jugar bé amb un equip reforçat amb jugadors físicament més grans que nosaltres.Encara que l’esforç no va ser constant durant tot el partit, no va ser un mal partit del tot.

S’ha de continuar treballant igual, perquè el treball és bo.

 

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Marc Fernandez, Manel, Martin, Pol, Joan i Marc Paredes.

 Arià Puig