C.F. Vilanova del Vallès “B” 4-2 C.F. Montornès del Vallès “B”

 

Un altre cap de setmana de futbol, amb més coses positives que negatives, primer de tot destacar la treball que vam veure dels nostres nanos a dins del camp i el bon partit que es va fer amb un Montornès que va sortir bastant endollat al partit i que tenian un noi amb molta calitat que vam saber anul·lar-lo durant bastant temps del partit, amb un treball defensiu explendit fet pels nostres defenses Pablo i Pau.

Va ser un partit bastant dur, els nois del Montornés eren guerrilleros i van repartir bastant, però nosaltres seguiem jugant al nostre joc que va ser molt millor que el que estava fent el equip visitant, i finalment vam tenir la nostre recompensa.

El marcador va anar de la següent manera: primer ens vam col·locar 3-0 amb 2 gols d'en Joan i 1 d'en Martin, després el Montornés va retallar distancies fins el 3-2, on vam tenir una mica de por, perquè els nois estaven treballant molt bé i no es mereixien per res del món perdre aquell partit, però en el últim minut del partit en Pol va fer un gran gol de falta directe.

Agraïr l'esforç que fan tots els nens venint a entrenar cada dia i jugant de la forma que ho fan. També a tots els pares, que també tenen molta feina, per venir cada cap de setmana i als entrenaments.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Pol, Martin, Marc, Manel i Joan.

Arià Puig