C.F. Vilanova del Vallès “B”  6-3 Santa Perpetua U.F. “B”

 

Partit aplaçat per la pluja que vam jugar ahir.

 

Molt bon partit per part dels nostres nois, van fer una bona actuació davant un Santa Perpetua millorat respecte el partit d’anada, molt bon partit del equip visitant. Un partit que vam jugar una mica nerviosos els primers minuts, on vam començar el partit perdent, però quan els nois es van  tranquil·litzar van començar a jugar molt bé i la feina va ser esplèndida. Vam veure unes grans jugades tocant i jugant molt bé.

 

Els gols els van fer en Pol, que va fer tres, en Joan que va fer dos gols i en Manel que va fer un gran gol de cap. Destacar el gol que va fer en Manel que va ser un gol de coratge, ja que, va xocar contra el porter i dos defenses més, picant la pilota per sobre d’ells introduint la pilota al fons de la xarxa. Molt bon gol.

 

Destacat també les jugades que vam fer, encara que no van acabar en gol i alguna va ser un gol en contra, però el que importa és que es provi i que juguin la pilota. Va haver una jugada que m’agradaria destacar, que va acabar en un sac de banda, va ser una jugada que van anar a l’atac i quan van arribar a la frontal de l’àrea, no van veure cap forat i van tocar a darrera tranquil·lament, això mai ho havíem fet i va ser maco de veure-ho, ja que, són petits i fan coses que nois més grans no ho fan.

 

Partit molt igualat, però nosaltres ahir vam posar moltes ganes de jugar i de lluitar, i podem veure-ho en el marcador.

 Estic molt content amb aquest partit, important acabar la temporada aquest cap de setmana com aquest partit, perquè seria un bon partit i un bon final de temporada. Això s’acaba i des de aquí animo a tots els nens a acabar i passar-nos-ho bé.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Marc, Manel, Martin, Pol i Joan.

 Arià Puig