Polinya At. “B” 2-3 C.F. Vilanova del Vallès “B”.

 

Aquest cap de setmana vam poder finalitzar la lliga amb un gran partit que va ser molt difícil, ja que, el camp era de sorra i les mides del camp no eren les correctes (era més estret que tots els camp de la lliga).

 

Un molt bon partit on vam tornar a veure una demostració de la millora del equip. Puc dir que podem estar molt contents, ja que, no hi ha cap dels nostres nois que no hagi millorat, és a dir, que tots els nois han fet un canvi molt bo i saben jugar una mica més  a futbol. Dir que aquesta millora ha estat pels esforços constants dels jugadors en els entrenaments i en els partits. Gracies!.

Vam poder veure grans jugades dels nostres nois que van acabar en jugades de perill, que podrien haver fet que el resultat ves estat més elevat.  Els gols els van fer en Pol en un xut des de fora de l’àrea que passar per sota de les cames del  porter i dos gols d’en Joan que van ser dos gols per coratge, ja que, va pressionar fins al final als defenses i després fent unes bones definicions. Els gols del equip contrari van arribar de dos errades puntuals en dos corners on no vam tenir molta fortuna, ja que, va passar per davant de molts jugadors nostres i un jugador que estava sol al segon pal només tenia d’empenya la pilota a l’interior de la porteria (en dues ocasions).

 

Per acabar vull donar gracies a tots els pares i als nens que m’han acompanyat aquesta temporada per l’esforç de matinar per anar als partits, a tots els entrenaments i per tots els bons moments que hem passat junts.

 

Ara, a gaudir dels partits amistosos que queden abans de començar les vacances que tothom espera! I al Setembre amb les piles recarregades a tope a entrenar!.

 Moltes gracies!

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Manel, Martin, Pol i Joan.

 Arià Puig