GRANOLLERS 5 - 1 BENJAMI B

Els nois del benjami B van sortir al camp extra motivats pel fet de jugar contra un ex company i un ex entrenador.

El rival es va avançar amb un golàs de falta imparable per Miki. L'equip estava molt ben plantat al camp i el treball defensiu era impecable. En una contra de manual arriva el gol de Marc que posa l'empat al marcador.

Inici del tercer quart i empanada habitual del Vilanova al tercer període, que ens passa factura i rapidament el Granollers es posa 3-1 per devant. El Vilanova va tindre un parell d'ocasions clares que podien posar el marcador apretat pero no va poder ser.

A l'ultim quart, tot i rebre dos gols mes, l'equip va deixar una molt bona imatge al camp.

Amb constància i confiança aconseguirem l'objectiu.

Equip: Miki, Aaron, Erich, Carlos, Ekaitz, Adrián, Marc, Guillem, Aleix, Iker.