ALEVÍ C  4 - 2  VALLÈS AT. “C”

El partit, reflex dels entrenaments.

Mal partit dels jugadors de l’Aleví C, tot i la victòria per 4-2 davant del Vallès At. “C”. Els quatre quarts van ser un reflex de la setmana d’entrenaments i, malgrat l’avís dels tècnics durant els dos dies d’entrenament, els jugadors van plasmar al camp la nula concentració, el poc interès i la falta d’intensitat i compromís que van mostrar durant la setmana: mals controls, excessives conduccions de pilota, passades errònies, mal posicionament al camp, etc.

El partit no va estar mai sentenciat, tot i avançar-nos (no va ser fins al tercer quart) per 3 a 0 al marcador - el primer fet durant el primer quart-, fet que va provocar que el contrari sempre tingués la confiança que podria empatar o guanyar el partit. Gràcies al poc encert del contrari no vam patir més del necessari, no obstant dos errors imperdonables al darrera van propiciar els dos gols del Vallès At.

Al final del partit vam poder respirar sabent que havíem guanyat els tres punts, però hem de treballar amb molta més seriositat als entrenaments si volem obtenir bons resultats, pel que fa al joc de l’equip i a la classificació.

Dels quatre gols, dos els va fer el Roger Barba, i els altres dos se’ls van repartir el Manel Palacios i el Pablo Eiriz, un dels millors del partit, juntament amb en Guillem Teixidor.