ALEVÍ C 1-6 LES FRANQUESES.

Després d’un primer partit on la superioritat dels nois de l’Aleví C envers el Mollet I va ser aclaparadora, L’equip de Les Franqueses en va fer baixar dels núvols i adonar-nos que no ens regalaran res.

L’envergadura i la força dels contraris a l’inici del partit va fer que els nostres jugadors fessin un pas enrera al camp i fos molt difícil arribar a l’àrea contrària. Tot i així el primer quart va acabar amb només un 0-2, que ens donava esperances de remontada. No obstant, la tònica del segon i tercer quart van seguir igual i la major voluntat del contrari, la major intensitat i ganes de guanyar, així com el poc encert dels Vilanovins, es van fer paleses al resultat.

L’últim quart, tot i millorar en el joc, ja va ser tard per a reaccionar i malgrat tenir vàries ocasions de gol, només se’n va poder materialitzar una amb l’ajuda del contrari.

Aquest resultat en situa quarts a la taula de classificació amb 3 punts, 20 gols a favor i 8 en contra.