Aleví ‘C’  8 - 2  Vallgorguina ‘A’

El bon inici del partit, amb la consecució de dos gols força matiners - minuts 1 i 5-, ens ha permès disposar d’una tranquil·litat que els jugadors han traduït en bon joc i intensitat durant el primer quart. Hem estat atents i sòlids en defensa i hem aconseguit trenar jugades d’atac aconseguint moltes ocasions,  finalitzant el primer quart amb un clar 3-0.

El segon i tercer quarts, ens hem relaxat una mica i hem comès algun error, fet que ha permès al Vallgorguina agafar confiança i apropar-se a la nostra porteria. No obstant, han seguit caient més gols del cantó local que del visitant, i només una badada defensiva ha fet que el visitant encetés el marcador.

Al final del tercer i a l’últim quart, les coses han tornat al seu lloc. El Vilanova ha imposat el ritme i la intensitat, i la pressió exercida sobre el contrari s’ha materialitzat amb un resultat final de 8-2 (el segon gol visitant, una anècdota).

Cal, però, millorar en aspectes defensius quan el contrari surt jugant la pilota des del darrera, imprimint més intensitat a la pressió als centrals i no deixar que juguin fàcilment, així com no deixar metres en el marcatge al contrari, evitarem així, que pugui aprofitar per girar-se, encarar-nos i crear ocasions de perill.

Gràcies als pares per donar suport partit rere partit.