ESCOLA F. BASE SENTMENAT 1-4 C.F VILANOVA DEL VALLÉS

Partit complicat contra un rival directe, la climatologia no va acompanyar i vam veure un dels millors partits de la lliga, molta lluita i respecte entre els dos equips.

El Sentmenat va sortir a guanyar el partit i nosaltres vam sortir un pel adormits, això va fer que l’equip local ho aprofites i s’avancés en el marcador, amb un gol al estil de Leo Messi, jugada individual i quan estava davant d’en Jorge la va picar perfectament per sobre del porter.

El primer quart va acabar amb el resultat de 1-0, però el segon quart va canviar tot, en aquell moment sortia el Vilanova a jugar. L’empat no es va fer esperar gaire després d’una gran jugada per banda, un xut d’en Joan potentíssim va significar el 1-1. Abans d’acabar el segon quart vam disposar d’una altre ocasió de gol, un xut creuat d’en Pau des del mig del camp que picava contra el pal.

Els dos últims quarts van ser de domini groc i negre, sabent el que teníem de fer en cada moment i ampliant la diferencia en el marcador amb gols d’en Joan un cop més, l’Eric i en Marcel.

Felicitar a l’equip que va treballar molt bé encara que hi hagués pluja i un gran equip davant nostre. Ara hem de continuar treballant per quedar el més amunt possible.

Equip: Jorge, Aleix, Ivan, Jofre, Joan, Marcel, Eric, Lluis i Pau.