C.F. VILANOVA DEL VALLES 13-1 PEÑA BLANC I BLAVA DE LA ROCA

 

Gran partit després de la derrota de la setmana passada, que fa retornar la confiança a tots els nanos de l’equip.

 

Al principi del partit vam estar una mica dubitatius i las coses no sortien, però en pocs minuts ens vam posa el “mono” de fer feina i vam començar a treballar de valent el partit. Quan va caure el primer gol els altres van venir darrere tot seguits.

 

Destacar que l’equip va donar una imatge molt bona, ja que aquests partits, normalment al veure que podem fer gols amb facilitat tots els jugadors volen marcar i agafen la pilota i no veuen a ningú fins que fan el seu gol, però el que vam veure es que els jugadors combinaven molt bé i buscaven a traves de jugades molt elaborades el jugador que creien que tenia de fer gol. Entre ells van intentar que marquessin tots.

 

El gol que ens van fer va ser imparable, el seu millor jugador el vam anular durant tot el partit, però en el gol va escapolir-se i davant del porter no va fallar, fent el gol de l’honor.

 

Haig de felicitar a l’equip per què la imatge donada aquest cap de setmana, que no la pot donar qualsevol club, el poc egoisme dels jugadors, companyerisme, las ganes de jugar a futbol i els collons que tenen aquests nens!

 

Els golejadors van ser: Eric amb un poker de gols (4x), Joan amb un hattrick (3x), Marcel i Jofre per partida doble els dos (2x) i Lluis i Pau un gol cadascun (1x)

 

Destacar que el resultat reflexa el gran treball que estem fent durant tota la temporada i sobretot als entrenaments.

 

Equip: Jorge, Pau, Aleix, Lluis, Ivan, Marcel, Gerard, Jofre, Joan i Eric.

 Arià Puig Layrón