C.F. VILANOVA DEL VALLES 10-0 CARDEDEU C.F.

Molt content per la gran actitud que van tenir els jugadors durant casi tot el partit, l’última part no va ser perfecte, l’actitud no va ser tant bona com la que van tenir els tres quarts anteriors, fruit de la relaxació pel resultat que teníem.

El partit va començar i semblàvem un tsunami davant l’equip contrari que va naufragar en 5 minuts, el temps que va tardar en fer un hattrick en Marcel, abans d’acabar la primera part faria un gol més i l’Eric faria dos golets més.

La segona va continuar la mateixa línia de joc, l’equip amb molta confiança intentant trenar jugades per continua augmentant la diferencia en el marcador. L’Alejandro va fer un gol posant el 7-0 en el marcador i en Joan feia el 8-0.

El tercer quart vam intentar que marques un dels jugadors que no ha fet un gol encara en tota la temporada, però en aquell quart va aparèixer un dels seus millors jugadors el segon porter que acabava de sortir a jugar i va evitar que pogués marcar. En Joan acabaria tancant el marcador fent el seu hattrick particular.

L’últim quart el nostre porter va sortir de davanter, els jugadors al veure això crec que van relaxar-se moltíssim, no vam fer cap gol més i el joc va tranquil·litzar-se molt.

Destacar la gran feina defensiva que vam fer i deixant la porteria a zero que feia uns quants partits que no aconseguíem, amb aquest partit ja portem 9 partits deixant la porteria a zero i hem de pensar que amb aquestes categories es molt difícil deixar-la a zero. Felicitar a tot l’equip per la gran feina que esta fent i animar a continuar a tots amb aquesta mateixa línia.

Equip: Jorge, Alejandro, Aleix, Lluis , Ivan, Marcel, Gerard, Joan i Eric.