C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1 - 9 C.F. MONTORNÈS DEL VALLÈS

   

Primer quart un equip molt i molt ben posicionat i còmoda en el camp. Un Montornès molt agressiu a dalt però molt incòmoda amb el nostre joc, Vilanova del Vallès  Martin i Juan pressionant molt a dalt on perdia moltes pilotes la defensa del equip contrari las perdia. Gol del Montornès imparable per el porter Roger.  Roger porter del Vilanova va fer molt bon partit amb boníssimes parades.

  

Segona part un equip mes agressiu amb moltes i moltes ocasions de gol , Aleix i Juan una molt bona jugada de corner que el rebutgi li queda a Bernat i l'envia a dalt del pal. Altre ocasió de Martin que passa per molt poc del pal dret. Una defensa molt i molt bona i ben col·locada amb Bernat , Eric, Marc. Una bona jugada de Oriol Martin i Juan que acaba amb gol.

  

Tercera part un equip molt perdut amb moltes errades i Montornès aprofitant que no estàvem còmodes, tot i així nosaltres seguíem atacant.  Montornès ens van marca 7 gols seguits.

  

Quarta part un Vilanova tocant per la part anterior però tot i així intentàvem juga a pilota . Ja diuen que perdonar es perdre...

    

Conclusió : Millora el equip, el seu joc i las seves ganes. Falta retocar cosetes però content del partit de com van jugar els nens.

    Pere Valls