VILANOVA DEL VALLÈS   1 - 3 MOLLET DEL VALLÈS

PRIMERA PART :  Una primera part molt agressiva per part del Vilanova , el equip pressionant molt a dalt on el mollet li costava treure molt la pilota del seu camp, una bona jugada de Martin i Oriol que acaba marcant Bernat amb la dreta.  El equip molt ben col·locat.

SEGONA PART:  Una segona part igual encara que el mollet va començar a estrènyer molt 3 cops que ens van arribar a porteria 3 gols que ens van fer..  Vilanova no estava com el principi es trobava una mica perdut ja que el mollet pressionava molt i molt a dalt. resultat 1 a 3

TERCERA PART : Tercera part molt i molt bona de part dels dos equips encara que el Mollet no arribava a porteria, en canvi el Vilanova si bastant . Martin i Juan intentaven però no superaven el porter , un dels millors porters de la categoria per mi.

QUARTA PART :  Bastant bona la quarta part amb una defensa amb sang freda i jugant la pilota des del darrere, un nou jugador del club benjamí D Toni un gran partit , fort i contundent igual que Miguel Porter del D. Vilanova u seguia intentant però els pals i el porter ens u treien.

Conclusió : El equip esta millorant cada cop mes i com agressivitat al camp i tocant la pilota molt be.