SANT FELIU DE CODINES 4 - 0 VILANOVA VALLÈS

Primera Part : Un Vilanova molt ben posat al camp i un Sant Feliu molt enrederit.  El Vilanova pressionava molt a dalt perque no la treies fàcil el equip contrari un Vilanova que cara porteria encara no esta tenint sort.

Segona Part : Un Vilanova jugant molt be per las bandes Eric i Bernat jugadors molt i molt ràpids que per las bandes fan molt i molt mal. un bon joc de Oriol i Marti de Dios que creant moltes ocasions de gols amb Joan i Martin que encara falta gol, Sant Feliu molt ben col·locat i jugant molt be a la pilota.. a un rebot ens marquen el 1 a 0.

Tercera Part : El Vilanova buscant el gol però no hi ha manera, Sant Feliu arribant molts pocs cops a porteria i amb molt encert ens marquen 2 gols.

Quarta Part: Equip una mica mal posat per els nervis de remuntar el partit i marcar. Una errada nostre ens marquen el 4 . Lluis, el porter va fer un grandíssim partit ell i la resta de jugadors.

Conclusió :  Molt content de com van progressant els nens i mica en mica S'ha de anar treballant mes cosetes.