VILANOVA DEL VALLÈS 4 - 3 CALDES DE MONTBUI

Primera Part un equip mes u menys ben col·locat, apretant molt i molt a la defensa contraria.

Segona Part un equip molt perdut entre els dos equips.. on era un ataqui i gol, una bona jugada de Aleix Barba que se’n va per banda i centra perquè Bernat remati a gol a la porteria. Cada cop estàvem mes còmodes al camp.  Al final de la segona part Aleix barba marca el segon

Tercera Part també molt perduda per part nostre, molts i molts nervis. Ens remunten el partit amb 2 a 3.

Quarta Part molt directa el nostre joc per remunta el partit i que lluites Joan i Martín, una bona Jugada de Martin que rep una falta, Aleix Barba pica la falta i li don el pal i el rebot a la frontal Marc Fernández marca un bon gol a la escaira dreta. Al final de la ultima part Martin torna a fer una molt bona jugada i li fan falta i es lesiona, Aleix Barba marca un bon gol de falta.

Conclusió :  Falta col·locar-se millor en el camp i ser mes agressius.