C.F.VILANOVA DEL VALLES 0 - 10 MOLLETENSE

Primera Part : Un Vilanova molt adormit contra un gran equip Molletense, Un Vilanova volent jugar tota l'estona a treure la pilota de radera a la defensa. Molletense pressionava molt i molt a dalt i ens costava treure la pilota en defensa. 0 a 3 resultat primera part.

Segona Part:   La segona part una millora per el Vilanova jugant i intentant tenir la pilota, i com tota la estona un Molletense tocador i molt ben posicionat en el camp. 0 a 4

Tercera Part:  Tornem amb la primera part Vilanova una mica perdut amb un gran equip i amb moltes errades per falta de una mica de intensitat.  Roger porter del Vilanova va parar bastant i els bessons Barba també van ajudar molt el equip.

Quarta Part : Un Vilanova una mica aixafat per el resultat , i un Molletense amb més ganes de gol.

Conclusió: Falta mes atenció de part dels jugadors als entrenadors, i treballar mica en mica mes en els entrenaments.