C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 6-2 C.F. SANT FELIU DE CODINES

Començament de partit travat que acaba en una nova victòria a casa després d’uns quants partits treballant molt bé.

El partit va començar molt malament pel Vilanova, ja que el Sant Feliu estava molt còmode i l’equip local no trobava els punts febles del rival. El primer quart va acabar amb el marcador empatat a cero.

Segon quart millor després de canviar el sistema de joc, on ja vam veure jugades ofensives més clares pel Vilanova. Als pocs minuts d’aquest quart, una gran jugada col·lectiva per banda, acaba en gol per l’equip local. Quan s’apropava la mitja part el Sant Feliu va fer l’empat.

El Sant Feliu tenia una bona davantera, però el gran treball defensiu va anul·lar-los i no van fer més perill fins al final del partit on en una jugada puntual van poder retallar distancies, però innecessària per poder treure algun resultat positiu del feu Vilanoví. El resultat el van ampliar fins al 6-2 amb jugades molt similars, pilotes jugades pels migcampistes per banda i buscant un company a l’interior de l’àrea.

El treball defensiu va ser molt bo aquest cap de setmana, però hem de treballar per aconseguir deixar la porteria a cero, que aquesta temporada encara no ho hem aconseguit i és una de les coses que més m’agrada, guanyar o deixar la porteria a cero. Ofensivament mica en mica anem millorant i l’equip esta bastant fort ara mateix.

Ara a pensar amb el pròxim rival, el Palau Solita i Plegamans.

Felicitar a l’equip per aquesta victòria, però sobretot pel treball realitzat durant la setmana que s’ha vist en el joc de l’equip durant el partit.

Equip: Pol, Sergio, Marlon, Alejandro, Navarro, Gallardo, De Diego, Arnau, Dani, Izhan i Bruno.