C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-1 C.F. PALAU SOLITA I PLEGAMANS

Quan perdones moltes ocasions de gol o falles molt ho acabes pagant. El futbol és l’únic esport que sent millor que l’equip contrari pots perdre i això es una mica injust.

Amb aquestes quatre paraules anteriors es resumeix el partit, els jugadors van estar des del primer minut concentrats i volien que el partit fos des del principi fins al final seu i el primer quart van tenir la pilota i van fer moltes ocasions de gol, però sense premi.

Els minuts passaven i l’equip no feia gol, ben col·locats a darrere i fent molt mal per bandas, finalment al segon quart faltant 2 minuts pel descans, Arnau va fer el 1-0.

L’equip va continuar treballant molt bé amb més paciència que altres partits amb la pilota als peus i intentant crear un bon joc.

El porter visitant va parar 2 o 3 de molt bones i els nostres nanos van desmutivar-se una mica a causa d’això i d’un desajust del equip defensivament el Palau va fer l’empat. Ja no van poder fer res més per poder avançar-se en el marcador, perquè el partit s’acabava.

Destacar que el treball de la setmana es va veure reflexat en el partit, però que s’ha de continuar treballant per aconseguir que l’equip deixi la porteria a cero i no fallar tant davant de porteria.

Destacar la tornada a l’equip de l’Omar, que no va tenir molta sort a la pretemporada i va lesionar-se.

Equip: Pol, Marc Gallardo, Marlon, Omar, Marc de DIego, Dani, Arnau, Pau Navarro, Bruno i Ihzan.