UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA 4-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt ben plantejat per part del Vilanova, que va plantar cara segurament al millor equip de la lliga, finalment la qualitat es va imposar al coratge i joc dels Vilanovins.

El primer quart vam poder veure com el Vilanova volia veure com jugava el Jabac, per poder trobar els seus punts dèbils, pocs minuts després del inici del partit el Jabac volia ser amo i senyor de la pilota, per tant els nostres jugadors van fer un pas endavant i pressionant molt bé la seva sortida van evitar que l’equip local fes ocasions clares de gol. A pocs minuts d’acabar el primer quart el Jabac va aprofitar que estaven baixant el ritme i un desajust defensiu per fer el 1-0.

El segon quart va ser el millor del partit, defensivament parlant per part del Vilanova, van anular els atacs de l’equip local a la perfecció i intentaven sortir al contraatac, però costava molt passar la muralla que tenien plantada a la frontal de l’àrea. En aquest quart també vam veure la millor parada (sota el meu punt de vista) de la categoria, el nostre porter Aleix Pulido va treure una mà espectacular, un xut a “bocajarro” que va aconseguir aturar a mà canviada.

El tercer quart la dinàmica del partit va continuar igual, un Vilanova molt ben col·locat a darrere i fent mal al contraatac, durant aquest temps ja vam crear jugades de perill. L’equip estava en el millor moment, però una errada al mig del camp va ser castigada amb un gol, 2-0 en el marcador i el Vilanova no acabava de fer gol. Després arribaria el 3-0 amb un gol en clar fora de joc.

L’últim quart el Vilanova va donar una passa endavant i va aconseguir retallar distancies amb un gol de picardia, una falta ràpida a banda, que en Pau Vives faria un centre mil·limètric als peus de l’Arnau que només va haver d’empentar-la. L’equip visitant continuava creant jugades de perill i van tenir 3 ocasions més de gol, però no van tenir sort. Finalment l’equip local tancaria el marcador amb un contraatac.

Equip: Aleix Pulido, Marlon, Marc Gallardo, Pau Navarro, Pau Vives, Bruno, Dani, Arnau, Ihzan i Alejandro.