C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-4 C.D. BADIA DEL VALLÈS

Primera part molt seria dels nostres jugadors, treballant molt bé, però finalment castigats al contraatac.

El partit va començar amb un Vilanova molt ben col·locat a darrere i fent una bona pressió a la sortida de pilota de l’equip visitant, però a mida que passaven els minuts l’equip va començar a desajustar-se i a conseqüència d’això el Badia va fer el primer gol.

El segon quart va ser el més dolent del partit, vam rebre dos gols més significant el 0-3, els jugadors no tocaven la pilota amb prou paciència i amb massa nerviosisme, això va aprofitar-ho molt bé el Badia. Quan s’acabava aquest quart van poder retallar distancies amb un penal, però no vam poder marcar.

Després d’un descans l’equip va situar-se millor sobre el camp i va crear molt més perill que els primers quarts, mica en mica va anar avançant i creant jugades de perill. En un corner que no van poder acabar jugada va caure el quart.

L’últim quart va ser Vilanoví i van millorar el joc, a conseqüència d’això en Pau Vives va retallar distancies, però ja no van poder fer més.

Avui hem de fer una autocrítica i dir que hem de treballar molt més des de la banda, però que ningú dubti que ho farem, perquè aquest equip s’ho mereix! Animo a tots els jugadors a continuar amb les mateixes ganes i intensitat de treball que aconseguirem el que de veritat volem, que és una millora dels nostres jugadors.

Equip: Sergio, Marc Gallardo, Marc de Diego, Pau Navarro, Bruno, Pau Vives, Marlon, Alejandro, Dani, Arnau  i Izhan.