UNIFICACIÓ C.F. STA. PERPETUA 3-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit que va començar amb una pajara dels jugadors del Vilanova, quan van entrar al partit el porter va evitar que poguessin fer cap gol i a conseqüència la derrota. Destacar que els locals eren físicament molt més grans que nosaltres.

Al principi els jugadors visitants estaven desajustats i feien la pressió malament, això va fer que el Santa Perpetua s’avancés en el marcador, un gol amb fortuna després d’una bona parada del porter. Després del gol els jugadors van reajustar-se correctament i el Santa Perpetua no arribava amb tanta claredat.

L’equip visitant va començar una lluita increïble contra jugadors que a vegades feien dos com ells, però no es van arrugar i van lluitar fins el últim minut. El partit continuava 1-0 i l’equip que començava a arribar amb claredat era el Vilanova, però es va topar amb un porter que estava molt atent a totes les nostres jugades.

En aquest partit vam poder veure una de les nostres jugades d’estratègia que va estar a punt de significar l’empat, però com anteriorment hem dit el porter local estava pletòric. La lluita continuava, però mica en mica anàvem tirant enrere, ja que, les forces ja no eren les mateixes que el minut 1 de partit i ells al ser físicament superiors van poder augmentar la seva avantatge fins el 3-0.

Destacar el gran partit que van fer tots els jugadors, que van lluitar molt i la derrota va ser un càstig massa excessiu pel que vam poder veure sobre el camp. Un empat a 2 potser hagués estat més just.

Ànims a tots els jugadors, que han de continuar treballant! Ara esperem la visita del Badia!

També ànims pel Pol, el Marc De Diego i l’Omar que els tenim lesionats, esperem que estiguin aviat amb nosaltres!

Equip: Pulido, Marlon, Pau Vives, Pau Navarro, Marc Gallardo, Alejandro, Dani, Ihzan, Bruno, Aitor i Arnau.