C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 6-3 ESCOLA F. BARBERA ANDALUCIA

Primer partit a casa i primera victòria de lliga, bon debut a casa on vam poder veure el treball de tota la setmana i els jugadors comencen a entendre el que volem els entrenadors.

La primera part només va sortir a jugar l’equip local, m’explico: els nanos van ser una “apisonadora” per l’equip contrari, van fer una gran pressió a la sortida de pilota de l’equip contrari i no tenien espais per poder sortir amb la pilota controlada, a causa d’aquesta pressió l’equip contrari no va arribar amb perill a la porteria local. En aquest quart van poder marcar en Pau Vives, l’Arnau Rovira i en Bruno Montenegro.

Després de marcar aquests 3 gols l’equip va començar a moure la pilota tranquil·lament i controlant molt bé el joc, sense donar opcions a l’equip contrari.

Al segon quart va semblar que no sortíssim amb la mateixa intensitat i això va fer que l’equip visitant retalles distancies amb un gol que ens va agafar dormint, després del gol els nanos van reaccionar i van fer treballar de valent al porter contrari, que va aturar 3 pilotes molt bones.

El tercer quart vam tornar a sortir adormits i el Barbera va fer el 3-2, el pànic es palpava a l’ambient i semblava que podria passar el pitjor, però l’Aitor Gómez després d’una gran jugada col·lectiva la pilota va arribar als seus peus i després d’un bon retall va creuar la pilota per sota les cames del porter, aquest va ser el primer de tres que acabarien significant el seu hattrick personal.

Amb el 4-2 vam regalar un penal, l’equip visitant va tenir l’opció de retallar distancies, però van trobar-se amb un porter que no va tenir cap errada al partit (Aleix Pulido) que va aturar el penal.

Després ampliarien la avantatge fins el 6-2 i quan ja s’acabava el partit una errada causada per la relaxació, l’equip visitant va fer un gol més després de sacar el porter de porteria.

Destacar que l’equip va treballar molt bé els conceptes treballats durant tota la setmana i que hem de continuar amb la mateixa línia de treball. A part dels golejadors i el porter destacar que tots els altres jugadors que també van aportar el seu gra de sorra, en Marlon i l’Alejandro a la defensa, el Marc de Diego, en Pau Navarro i en Dani Klimt per les bandes i l’Ihzan lluitant a dalt.

Bona feina!!! Hem de seguir igual!!!

Equip: Aleix Pulido, Aitor Gómez, Marc de Diego, Pau Navarro, Bruno Montenegro, Pau Vives, Marlon Mir, Alejandro Moreno, Dani Klimt, Arnau Rovira i Izhan Díez.