C.E. MERCANTIL 8-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Ja tornem a ser aquí un any més! Amb molta il·lusió i ganes de fer les coses bé aquesta temporada.

Aquest partit demostra que encara ens falta una mica de ritme i que ens ha faltat un parell de partits de pretemporada. Els dos primer quarts van marcar molt el desenvolupament del partit.

El partit va començar amb un domini important de la pilota per part de l’equip local, nosaltres estàvem ben col·locats a darrere i defenent molt bé, però una errada quan estava a punt d’acabar el primer quart va significar el 1-0. Després d’això els nanos van quedar una mica descol·locats i els locals van aprofitar-ho augmentant el resultat fins el 4-0.

La mitja part va servir per començar un nou partit i els nanos van entrar molt més enchufats al partit i als pocs minuts vam poder retallar distancies amb un bon gol d’en Pau Navarro, després d’una bona jugada col·lectiva. Quan semblava que estàvem dominant el partit i arribàvem amb molta claredat, vam tenir dos errades que van acabar d’enfonsar-nos.

L’equip contrari va fer un gran partit i tenia millor dia que nosaltres. Encara que el rival va fer un bon partit el resultat més normal hagués estat un 5-3 aprox. Per què vam fer més per rebre tants gols i només fer-ne un.

Seguirem amb la mateixa línia de treball que és la correcte, agafarem ritme i segur que competirem millor, però encara ens queden un parell de setmanes per acabar d’agafar el ritme correcte.

Equip: Pol Mas, Marc Gallardo, Marc de Diego, Pau Navarro, Bruno Montenegro, Pau Vives, Marlon Mir, Alejandro Moreno, Dani Klimt, Arnau Rovira i Izhan Diez.