VILAMAJOR    3-2  VILANOVA DEL VALLÈS

Partit pràcticament calcat al de la setmana passada. Primera part de domini total del nostre cadet amb una possessió altíssima de la pilota i amb alguna ocasió de gol que no es va saber transformar. El Vilamajor no podia fer 3 passades seguides però poc abans d’arribar al descans i en l’única errada nostre van aconseguir avançar-se al marcador. Un minut desprès, una gran jugada nostre va acabar en el gol de l’empat, aconseguit pel David.

A la segona part, al igual que la setmana passada, es va perdre una mica el control degut als nombrosos canvis que es van tenir que fer, però no va baixar la intensitat. Degut a això, van arribar dos gols més del equip local. Ja a les acaballes del partit l’Alberto va aconseguir el gol que deixava el definitiu 3-2 al marcador.

Tornar a felicitar a tot l’equip pel esforç que estan fent, felicitacions que hem rebut aquets últims partits de part dels entrenadors rivals. Així les derrotes no son tant agres.