VILANOVA DEL VALLÈS   0-2   SANT CELONI

 

Gran partit el que ens van oferir els nostres cadets aquest dissabte . En primer lloc vull felicitar a tots els jugadors per l’esforç i la intensitat demostrada durant tot el partit.

 

El Sant Celoni venia com a segon classificat de la lliga amb només una derrota, però de bon començament el Vilanova ja es va fer amo de la pilota i amb una gran pressió, i sabent anul·lar les seves peces claus, no va deixar que fessin dues passades seguides. Durant tota la primera part el control de la pilota sempre va ser nostre i els 22 jugadors ens van oferir un gran espectacle. Als descans es va arribar amb empat a cero al marcador.

 

El principi de la segona part va estar una mica mes descontrolat i el Sant Celoni va aprofitar una de les poques errades nostres per aconseguir el primer gol. Lluny de baixar el braços, el jugadors que eren al camp van tornar a apretar, a pressionar i fer-se amb el control de la pilota però sense sort de cara a porteria.

 

El Sant Celoni en cap moment es va sentir còmode, ni tan sols desprès de aconseguir el segon gol a les acaballes del partit.

 

Resultat injust per l’esforç fet per tots el jugadors.

 

Felicitats i continueu així.

 Pere